0031 (0)77- 4745485   -   0031 (0)6 - 29102828 info@natuurplezier.nl
14dec 17

Vervolg werkzaamheden van de blokhutten…….

Zand aanvullen en sleuf graven voor de nutsvoorzieningen zodat we gas, water, elektra en dergelijke in de blokhutten te krijgen.             Intussen tijd zijn de verfwerkzaamheden al in volle gang.          Leidingwerk en vloerverwarming  zitten er ook al weer in..... We zitten goed op schema.                                     

Lees verder
20okt 17

Het opbouwen van de blokhutten is van start gegaan!!!!!!

Het was een heel gepuzzel om uit te zoeken. Iedere balk was genummerd. Maar gelukkig toch gelukt. Gelukkig hadden we de weergoden zeer goed mee zitten. Een leuke klus. Zo, nu weer verder bouwen.                         Nu het dak erop plaatsen, zodat de regen ons niet kan verrassen.                                                             

Lees verder
09sep 17

De uitbreiding van onze camping met 2 luxe blokhutten is begonnen.

De eerste stappen zijn gemaakt. Graafwerkzaamheden voor de fundering heeft inmiddels plaats gevonden. Dit klusje is geklaard !!!!!!!        De fundering uitzetten en de bekisting klaar gemaakt. Isolatie met de staalmatten erin geplaatst. Alle nodige leidingen erin verwerkt. Meten is Zweten !!!!!!!!!!!!!!!!     Zo, dit is ook klaar. Laat nu de betonwagen maar komen !!!!!!!! So far so good  !!!!!!!!  Inmiddels is het hout plus het dak van de blokhutten ook gearriveerd !!!!!!      

Lees verder