skip to Main Content
0031 (0)77- 4745485   -   0031 (0)6 - 29102828 info@natuurplezier.nl

Corona nieuws 2021

Beste Kampeerders en vakantievrienden,

 

Het corona virus blijft maar in ons land en ver daar buiten rondom ons door razen. Na de lange winter van binnen zitten en geen uitstapjes kunnen maken, is het tijd voor positief te denken en met leukere dingen bezig te zijn. Zoals lekker met de caravan, camper of tent op stap. Natuurlijk zijn verblijven in onze vakantiehuisjes, appartement en B & B ook een optie. Wij hopen dat u weer vertrouwen in het vakantie gevoel krijgt en ook op pad durft te gaan om ons prachtig grensoverschrijdend gebied te verkennen te fiets of met de voet. Bekijk onze website en laat u overtuigen. Mail of bel ons voor een reservering in het nieuwe seizoen 2021.

Wij proberen voor iedereen een zo veilig mogelijke plek te behouden waar nog steeds genoten kan worden van een heerlijke vakantie. Sterker nog, de rust, de ruimte en de grote kampeerplekken die je op onze camping ervaart maakt het juist een ideale bestemming in deze vreemde periode. Onze camping biedt u voldoende ruimte om heerlijk te kunnen ontspannen en genieten in een mooie natuurrijke omgeving.  Wij hebben 2 chemische toiletten ter beschikking en zijn gewoon te gebruiken met de daarbij behorende regels van 1.5 m afstand. Bij ons is het sanitair gebouw omgetoverd naar een Corona-veilig beleid. U beschikt op uw kampeerplek over 6 Amp. stroom, wifi, watertappunt en vuilwaterafvoer (neem zelf een lange afvoerslang mee).

Onze luxe blokhutten, Appartement en B&B beschikken over een eigen douche en toilet.  Ideaal dus voor als u zelf geen caravan of camper hebt en er toch even tussen uit wilt.

Wel dienen wij ons aan de voorgeschreven maatregelen van de overheid te houden!

In verband met het coronavirus dienen wij ons te houden aan een speciaal protocol op ons bedrijf.
Wij volgen de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid.
Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM richtlijnen.

*Blijf thuis bij klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius)

*Houd 1,5 meter afstand tot elkaar. Overal!

*Was uw handen, schud geen handen en hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

Reserveren: online via onze website of door middel van een mail te sturen.  Telefonisch kan natuurlijk ook.

Betaling: kleine aanbetaling en de rest kan na afloop van jullie verblijf plaatsvinden. (Door de huidige corona tijd kan dit door ons gewijzigd worden omdat het op dit moment allemaal nog onzeker is wat het uiteindelijk gaat worden.)

Receptie: wij hanteren beperkte openingstijden van de receptie. Indien er bij aankomst niemand aanwezig is kunt u op de zwarte drukknop drukken bij de receptie. We zijn ook telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 29 10 28 28.

Kom met slechts 1 persoon om u aan te melden bij de receptie of om te betalen.

Houd ook hier de 1.5 meter afstand in acht.

 

Het belangrijkste is uw eigen en onze gezondheid. Daarom wensen wij iedereen via deze weg veel sterkte en gezondheid toe voor de komende tijd en hopelijk tot ziens!

Veel liefs en een vakantieknuffel op afstand,
Arno & Astrid

Back To Top