skip to Main Content
0031 (0)77- 4745485   -   0031 (0)6 - 29102828 info@natuurplezier.nl

Corona virus

Beste kampeerders en vakantievrienden,

Het Corona virus raast over ons land heen en brengt veel onrust met zich mee. Ook wij merken de gevolgen hiervan op alle fronten. Zoals u wel zult begrijpen kunnen wij de veiligheid en garantie van uw gezondheid op onze camping niet maximaal waarborgen zoals wij dat zouden willen. Dit gezien de welbekende aangescherpte maatregels omtrent het Corona virus. Met pijn in ons hart zijn wij dan ook genoodzaakt om de camping tijdelijk te sluiten tot nader te bepalen datum.

Voor de boekingen die reeds gedaan zijn willen we de gasten bedanken voor het omzetten van de boeking in een Voucher. Duizend maal dank! Uw ruimdenkende en behulpzame gedachtegang geeft ons een steuntje in de rug die we ontzettend hard nodig hebben in deze roerige tijd. Dank!

We blijven zeker positief en willen graag kenbaar maken dat u toch nog bij ons kunt reserveren of contact op kunt nemen, om in een latere periode bij ons van uw welverdiende vakantie te komen genieten.

Het belangrijkste is uw eigen en onze gezondheid. Daarom wensen we iedereen via deze weg veel sterkte en gezondheid toe voor de komende tijd en hopelijk tot ziens!

Veel liefs en een vakantieknuffel op afstand,
Arno & Astrid

Back To Top