skip to Main Content
0031 (0)77- 4745485   -   0031 (0)6 - 29102828 info@natuurplezier.nl

Nieuwe Corona update

Nieuwe Corona update:

Beste Kampeerders en vakantievrienden,

 

Yes, we mogen weer open met het sanitair op 15 juni.

Na een lange tijd van onrust en onzekerheid is het dan zo ver. Het sanitair gebouw is omgetoverd naar een Corona-veilig beleid. We hopen dat u weer vertrouwen in het vakantie gevoel krijgt en ook op pad durft te gaan. Om ons prachtig grensoverschrijdend gebied te verkennen te fiets of met de voet. Bekijk onze website en laat u overtuigen. Mail of bel ons voor een reservering er zijn op dit moment nog diverse plaatsen vrij.

Wij proberen voor iedereen een zo veilig mogelijke plek te behouden waar nog steeds genoten kan worden van een heerlijke vakantie. Sterker nog, de rust en de ruimte die je op onze camping ervaart maken het juist een ideale bestemming in deze vreemde periode. Onze camping biedt u voldoende ruimte om heerlijk te kunnen ontspannen en genieten in een mooie natuurrijke omgeving.  Wij hebben 2 chemische toiletten ter beschikking en zijn gewoon te gebruiken met de daarbij behorende regels van 1.5 m afstand. U beschikt op uw kampeerplek over 6 Amp. stroom, wifi, watertappunt en vuilwaterafvoer (neem zelf een lange afvoerslang mee).

Onze luxe blokhutten, Appartement en B&B beschikken over een eigen douche en toilet.  Ideaal dus voor als u zelf geen caravan of camper hebt.

Wel dienen wij ons aan de voorgeschreven maatregelen van de overheid te houden!

In verband met het coronavirus dienen wij ons te houden aan een speciaal protocol op ons bedrijf.
Wij volgen de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid.
Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM richtlijnen.

*Blijf thuis bij klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius)

*Houd 1,5 meter afstand tot elkaar. Overal!

*Was uw handen, schud geen handen en hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

Reserveren: Ben er snel bij.

Betaling:  Kan na afloop van jullie verblijf plaatsvinden.

Receptie: Wij hanteren beperkte openingstijden op de receptie. Indien er bij aankomst niemand aanwezig is kunt u op de zwarte drukknop drukken bij de receptie of we zijn ook telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 29 10 28 28.

Kom met slechts 1 persoon om zich aan te melden op de camping of te betalen.

Houd ook hier de 1.5 meter afstand in acht.

 

Voor de boekingen die reeds gedaan zijn willen we de gasten bedanken voor het omzetten van de boeking in een Voucher. Duizend maal dank! Uw ruimdenkende en behulpzame gedachtegang geeft ons een steuntje in de rug die we ontzettend hard nodig hebben in deze roerige tijd. Dank!!

Het belangrijkste is uw eigen en onze gezondheid. Daarom wensen we iedereen via deze weg veel sterkte en gezondheid toe voor de komende tijd en hopelijk tot ziens!

Veel liefs en een vakantieknuffel op afstand,
Arno & Astrid

Back To Top