Genieten in een oase van stilte, rust en natuur.

Aan de rand van het natuurgebied De Witte Stein in Reuver en Brachterwald in Duitsland, ligt camping Natuurplezier. Een gezellige camping in een schitterend grensoverschrijdend bosrijke omgeving. De camping wordt op enthousiaste wijze beheerd door Arno en Astrid aan de Brugh, die direct naast het mooie kampeerterrein wonen. Een heerlijke camping in het prachtige natuurgebied. Gelegen aan de fiets en wandelknooppunt route`s en aan het alom bekende Pieterpad wandelroute. Ideaal voor rust, ruimte en natuurzoekers.

De camping is geopend van 24-03-2023  tot 15-10-2023 

De blokhutten en het appartement zijn het gehele jaar open. 

De autovrije natuurcamping beschikt over 55 zonnige zeer ruime kampeerplaatsen met 6 amp electra-aansluiting en WIFI, elke plaats is voorzien van een mooi stuk kunstgras een watertappunt met riool en afvoerputje. Ook gasten met een camper zijn bij ons van harte welkom. Er zijn speciale camperplaatsen op het terrein. Ook op het kampeerterrein is uitermate geschikt voor de campers, met alle voorzieningen die je nodig hebt. Het voordeel op het kampeerterrein is dat daar de plaatsen veel ruimer zijn voor de campers. Buiten het terrein zijn ook camperplaatsen voor een korte overnachting met een aangepast tarief. Verder beschikt de camping over een sanitair gebouw, speelveldje, grote dierenweide, 4 mooie grote houten vakantiehuisjes en een volledig modern ingericht appartement. Wij beschikken over een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. 

 

Zoekt u ook een betaalbare camping om te kamperen dichtbij de natuur in het gezellige  land- en boerenleven, met zeer veel fiets en wandelmogelijkheden en waar u nog zelf  kunt bepalen wat u gaat ondernemen? Boek dan snel uw vakantie bij ons! Graag tot  ziens in Reuver, op camping Natuurplezier.

Op onze camping kunt u gebruik maken van     Vraag naar de mogelijkheden bij aankomst.

Camping Natuurplezier is angesloten bij: