skip to Main Content
0031 (0)77- 4745485   -   0031 (0)6 - 29102828 info@natuurplezier.nl

Aan de rand van het natuurbelevenispark De Witte Stein in Reuver en Brachterwald in Duitsland, ligt camping Natuurplezier. Een gezellige camping in een schitterend grensoverschrijdend bosrijke omgeving. De camping wordt op enthousiaste wijze beheerd door Arno en Astrid aan de Brugh, die samen met  hun 3 kinderen direct naast het mooie kampeerterrein wonen. Een heerlijke kleinschalige familiecamping in het prachtige natuurgebied. Gelegen aan de fiets en wandelknooppunt route`s en aan het alom bekende Pieterpad wandelroute.

Vanaf heden is onze camping niet meer het gehele jaar rond open. Dus vanaf 1 November t/m 31 Maart is de camping gesloten, alleen reservering mogelijk op de B & B, appartement en de blokhutten.

Bed en Breakfast, de Blokhutten en het appartement zijn het gehele jaar open. De Groepsaccommodatie is momenteel  helaas gesloten  i.v.m. het coronabeleid.

De autovrije natuurcamping beschikt over 55 zonnige zeer ruime kampeerplaatsen met 6 amp electra-aansluiting, TV (zie onderstaande opmerking) en WIFI, elke plaats is voorzien van een mooi stuk kunstgras een watertappunt met riool en afvoerputje. Ook gasten met een camper zijn bij ons van harte welkom, zowel op het terrein als buiten het terrein zijn mooie camperplaatsen ter beschikking. Verder beschikt de camping over een sanitair gebouw, speelveldje, grote dierenweide, 3 mooie grote blokhutten/chaletverhuur een groepsaccommodatie met slaapgelegenheid en een volledig modern ingericht appartement. Tevens ook de mogelijkheid voor Bed en Breakfast. Wij beschikken over een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Zoekt u ook een betaalbare camping om te kamperen dichtbij de natuur in het gezellige  land- en boerenleven, met zeer veel fiets en wandelmogelijkheden en waar u nog zelf  kunt bepalen wat u gaat ondernemen? Boek dan snel uw vakantie bij ons! Graag tot  ziens in Reuver, op camping Natuurplezier.

LET OP! binnenkort wijzigt de TV-aansluiting op onze camping. Lees daarom dit artikel ter informatie.

Op onze camping kunt u gebruik maken van img_natu_wifi Vraag naar de mogelijkheden bij aankomst.

Camping Natuurplezier is aangesloten bij:

Back To Top