Het is tijd voor gezellig samen zijn in onze Groepsaccommodatie...

Wilt u met familie, vrienden, kennissen, vereniging of collega’s eens ergens leuk vertoeven. Dan biedt Camping Natuurplezier u daar de ideale gelegenheid voor. Wij kunnen u een groepsaccommodatie aanbieden voor maximaal 28 personen. In het groepsgebouw kunt u uw eigen idee toelichten en kijken of dit alles in overleg met ons mogelijk is. Het gebouw is voorzien van een ruime gezellige huiskamer met meubilair, een aparte goede ingerichte keuken, en wc. De douches en toiletten zijn mooi geïntegreerd in het gebouw waar zowel dames als de heren sanitair gescheiden van elkaar zijn.

De slaapgelegenheden zijn in drie slaapkamers verdeeld. Twee slaapkamers hebben ieder 6 slaapplaatsen (3 stapelbedden per kamer).
De derde slaapkamer is een grote slaapzaal waar 16 slaapplaatsen zijn (8 stapelbedden). U dient zelf zorg te dragen voor een hoeslaken (verplicht) hoofdkussen, deken of slaapzak. Het gehele gebouw is voorzien van centrale verwarming en brandbeveiliging die voldoet aan de laatste veiligheidsvoorschriften. Tevens kunt u gebruik maken van ons gemeubileerd terras waar u een mooi uitzicht op de dierenweide heeft.
In overleg kunnen wij u de speelweide aanbieden voor activiteiten te doen. Denk aan sport/bal spelen en dergelijke.

Ook is de mogelijkheid om met 1 á 2 gezinnen gebruik te maken van de groepsaccomodatie. Omdat dit alles ruim van opzet is. De prijs die wij u kunnen aanbieden kunt u vinden onder de categorie tarieven.

Heeft u interesse om eens een keertje te komen kijken dan bent u bij ons van harte welkom. Wilt u meer informatie neem gerust de telefoon en bel ons of stuur ons een email en wij staan u dan graag te woord.

Voor boekingen van onze Groepsaccommodatie verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met nummer
077 – 474 5485  of  06 – 2910 2828 of via email info@natuurplezier.nl

impressie van onze groepssaccommodatie

Kom heerlijk samen vertoeven in een van onze groepsaccommodatie en